Sp.a is er in geslaagd om een van onze belangrijkste basisbehoeften, energie, te laten dalen in kostprijs en zorgt er dus voor dat deze basisbehoefte voor iedereen toegankelijk  kan blijven.

Maar de prijs van elektriciteit en gas blijft onze voortdurende aandacht opeisen; als consument moeten we alert blijven. De groepsaankopen die op initiatief van de provincie Antwerpen worden georganiseerd zijn een geschikt moment; we hebben de afgelopen 2 jaren dan ook uitdrukkelijk promotie gevoerd en info gegeven over deze groepsaankopen.  En het moment is weer daar! Honderden Herentalsenaren hebben de afgelopen jaren al ingetekend op deze groepsaankoop; zij moeten nu beslissen om dit al dan niet weer te doen, anderen kunnen afwegen of het voor hen ook niet interessant zou kunnen zijn. In ieder geval: informeer u, we moeten de energiemarkt in beweging houden.

Sp.a Herentals is dan ook verheugd dat de stad infoavonden organiseert over deze groeps- of samenaankopen. Ze zijn immers goed voor de portemonnee van onze inwoners, en ook goed voor het milieu. Het betreft immers 100% groene energie.

Deze infomomenten, alwaar je alle nodige uitleg kan verkrijgen en je je ook kan inschrijven (breng je laatste afrekening mee), vinden plaats op (begin telkens om 19.00u) en worden verzorgd door de milieudienst:

-          2 september @ CC Schaliken

-           6 september @ dorpshuis Noorderwijk

-          13 september @ dorpshuis Morkhoven.

U kan u natuurlijk ook rechtstreeks inschrijven op:

http://www.samengaanwegroener.be/ 

en natuurlijk staan onze sp.a-mandatarissen ook verder ter beschikking voor info, vragen of hulp bij het inschrijven:

Schepen Jan Bertels,                                    0478/261454                       schepen.jan.bertels@herentals.be

OCMW-Raadslid Tom Olyslaegers,          0473/66.00.84                   tom.olyslaegers@telenet.be          

U kan natuurlijk ook altijd terecht op de milieudienst op het administratief centrum