De Lembeekse SP.A-schepenen Johan Servé en Peggy Massien, OCMW-raadsleden Valerie Hamelryck en Mathias Pierquin, alsook de SP.A-bestuursleden Werner Devos en Arno Pirolo organiseren traditiegetrouw een volkse nieuwjaarsreceptie op het Claesplein in Lembeek.

“Elk jaar organiseert SP.A Lembeek een kaas- en Breugelfestijn om haar werking te financieren” legt schepen Johan Servé uit. “De laatste jaren is dit echter uitgegroeid tot een zodanig groot succes, dat unaniem besloten werd om de bevolking te bedanken voor hun massale steun”. “Met deze nieuwjaarsreceptie willen we dus niet alleen een feestelijke activiteit organiseren, maar vooral ook iets teruggeven aan de bevolking.”

“Dergelijke feestelijkheden staan er tevens voor bekend dat ze mensen dichter bij elkaar brengen” vult schepen Peggy Massien aan. “Personen ontmoeten elkaar, doen gezellig een babbeltje en genieten samen van het leven. Het spreekt voor zich dat dit de samenhang tussen mensen versterkt, wat zeker niet vanzelfsprekend is in deze steeds harder wordende maatschappij.” “Bovendien willen we met deze activiteit aantonen dat het stadsbestuur waar wij als partij deel van uitmaken niet enkel zwaait met holle slogans, maar in plaats daarvan net de daad bij het woord voegt. Onze SP.A-mandatarissen leveren namelijk heel wat inspanningen om van Halle een zo duurzaam mogelijke stad te maken, met voldoende aandacht voor het milieu en de levenskwaliteit van iedere burger. Dat het hier niet alleen bij woorden blijft wordt ook weer eens bewezen op onze nieuwjaarsreceptie, daar alle dranken geschonken zullen worden in herbruikbare bekers.” besluit Massien.

De nieuwjaarsreceptie gaat door op zondag 7 januari 2018 en duurt van 14 uur tot 16 uur. Alle aanwezigen krijgen een gratis drankje aangeboden en kunnen genieten van een gezellige namiddag boordevol ambiance.