De kringwinkel Hageland (KWH) opent vandaag zaterdag 25 november 2017 zijn nieuwe vestiging in de minderbroederstraat 33, Tienen, zegt Nele Daenen (sp.a) Lijsttrekster Tienen.

sp.a Tienen looft nieuwe kringwinkel.

Johnny Reweghs (sp.a) Voorzitter Regio Tienen : Kringwinkel activiteiten is inzamelen, sorteren, herstellen, prijzen, verkoop van bruikbare goederen. Kringwinkel is meer dan zomaar een tweedehands winkel. De Kringwinkel Hageland bestaat sinds 1996 en groeide in het Hageland uit tot een begrip op vlak van mens, milieu en portemonnee. Tewerkstelling en opleiding op maat, milieuzorg en kans armoedebestrijding staan centraal in hun missie.

Nele Daenen (sp.a) Lijsttrekster Tienen: een delegatie van sp.a Tienen loofde Directeur Paul Stessens voor zijn inzet voor de kringwinkel Hageland (KWH) een boeket bloemen een welgemeende proficiat voor de mooie nieuwe winkel in het centrum van Tienen. sp.a draagt een sociaal, duurzaam en nabij-de-burger-beleid zeer hoog in het vaandel en wenst de nieuwe vestiging van de Kringwinkel dan ook heel veel succes toe.