Arbeiders en het verdedigen van hun belangen, liggen aan de basis van de socialistische partij. Een goede samenwerking met de vakbond brengt de beweging vooruit. Daarom staan op de lijst van sp.a vooruit Liedekerke kandidaten die weten wat het is om de werkmensen te ondersteunen.
Naast werk is ook veiligheid belangrijk voor onze inwoners. Wie is daarvoor beter geplaatst dan iemand die een prachtige loopbaan in de lokale politiezone achter de rug heeft?

Het is dan ook met trots dat de voorzitter van sp.a vooruit, Jan Velleman, 2 nieuwe kandidaten voorstelt:

Op de werkvloer is een stem nodig om alle collega’s te vertegenwoordigen. Mark Van den Brande (links) is die stem!
Binnen het ABVV volgt hij de ene cursus na de ander opleiding “om de maten te kunnen vertegenwoordigen en te verdedigen tegenover de bazen.” Maar Mark beperkt zich niet tot het verbeteren van de werkomstandigheden alleen. Hij wil zich ten volle inzetten opdat de ganse Liedekerkse bevolking zich goed zou voelen. Voor hem staat sp.a vooruit daar garant voor.

 Gezelligheid wordt grotendeels bepaald door veiligheid. Beide gaan samen. En Erwin De Waegeneer (rechts) belichaamt meer dan ieder ander de veiligheid in onze gemeente.
Jarenlang was hij eerst rijkswachter en daarna agent in de lokale politiezone. Gepensioneerd brengt hij geen éxtra blauw op straat, maar heeft hij genoeg ervaring om dit om te zetten in een concreet beleid.  Lawaaihinder, overlast en het dumpen van afval  houden hem enorm bezig. Erwin koos voor de sp.a vooruit ploeg omwille van de hechte band en de diversiteit die ze vertegenwoordigt.