Sp.a vooruit trekt dit jaar naar de kiezer met een lijst die een mooie weerspiegeling weergeeft van waar ze voor staan: verjonging, verscheidenheid en vernieuwing.
Het is dan ook met trots dat de voorzitter van sp.a Liedekerke, Jan Velleman, drie nieuwe kandidaten voorstelt, die met hun girl-power en levenswijsheid de lijst komen versterken.

Carry Reynders (Links), 42 en plusmama van 2 kinderen, woont sinds een 15-tal jaren in Liedekerke. Als ledenadviseur van de socialistische mutualiteit in het kantoor te Liedekerke, kent zij als geen ander de noden en behoeften van de mensen van hier.
“Komende uit een grootstad, weet ik hoe belangrijk het is om het warme, gezellige dorpsgevoel te kunnen behouden. Een gemeente waar mensen zich veilig voelen, natuur en mens in harmonie kunnen samen gaan én er extra aandacht geschonken wordt aan ouderen, kinderen en mensen met een beperking, is immens belangrijk voor mij. Daarom wil ik me graag inzetten om ervoor te zorgen dat onze Liedekerkenaren kunnen wonen in een gemeente waar ze graag wonen.” 
Door haar inzet voor de civiele bescherming  en het meterschap van de boekenruilkastjes toont ze dat zij zich steeds voor 100% geeft en een doorzetter is, met een groot hart voor onze gemeente.

 

Als alleenstaande moeder van een dochter met een beperking en een geadopteerde zoon uit Haiti, wil Ann De Backer (Midden) zich vooral inzetten voor alle inwoners die zorg behoeven.
Uiteraard ligt de multiculturele samenleving haar na aan het hart. Ook in de gemeente dient daar permanent te worden op ingezet.
Ann is daarvoor een prachtig voorbeeld. Een vrouw met een sterke sociale inzet: “Ik ga voor alle Liedekerkenaren, voor een samenleven met elkaar. Vooral gewoon hart boven hard.”

 

Petra De Braekeleer (Rechts) is opgegroeid in Liedekerke. Deze 46-jarige moeder van 3 kinderen is altijd zelfstandige geweest. Maar één waar het sociale en politieke engagement bovenaan staan.
Net als haar overgrootvader, de eerste socialistische schepen in de gemeente, wil Petra zich via de politiek inzetten om een goed beleid te voeren voor de lokale bevolking. “Mijn motto is dan ook: socialist, realist, optimist”.