NOG MEER VERSCHEIDENHEID EN ONAFHANKELIJKE KANDIDATEN BIJ SP.A VOORUIT LIEDEKERKE

Een afspiegeling van de bevolking met mensen die niet van hier zijn, maar zich perfect integreerden. Als voorbeeld ook waar we voor staan: aandacht voor allen. Daarbij krijgen onafhankelijken de kans mee te werken aan een sociaal en veilig beleid. Ervaring en nieuwe ideeën bij de nieuwe kandidaten die we U voorstellen.

FILIP DEVRY (LINKS) is 49 jaar en woont al sedert zijn eerste levensjaren in Liedekerke. Als informaticus is hij goed op de hoogte van alle mogelijke sociale media.
"Ik wil me voluit inzetten voor Sp.a vooruit omdat ik me goed voel bij de verschillende punten die zij in hun programma naar voor schuiven.
Als vertegenwoordiger wil ik graag mee helpen met het verder uitbouwen en moderniseren van Liedekerke."


Als uittredend OCMW-raadslid is TONNY DE WINTER (2E VAN LINKS) vooral  begaan met het sociale welzijn van de Liedekerkse bevolking. Met zijn 48 jaar is hij reeds lang actief in de lokale politiek en brengt de nodige ervaring mee. Zijn werk als bediende bij de FSMB leert hem dagelijks waar de noden het hoogst zijn.
"Dankzij mijn job bij de mutualiteit kom ik bijna dagelijks in contact met het reilen en zeilen in Liedekerke. Deze ervaring kan ik gebruiken om de dienstverlening nog beter te laten aansluiten bij de bevolking"

FLORIENNE SIKUMOYA (MIDDEN) is 45 jaar oud en moeder van 3 kinderen.
Zij is een voorbeeld van integratie. 2 jaar werkte Flo in de lokale bibliotheek. Kunst en cultuur zijn haar grote interesses. En uiteraard integratie.
"Door mijn werk in de bibliotheek leerde ik dat sommigen in de gemeenschap moeite hebben zich te integreren, ook mensen van hier.
Daarom wil ik ijveren voor nog meer integratie en aantonen dat taal een brug is naar vele, nieuwe mogelijkheden."


Als onafhankelijk kandidaat en overtuigd syndicalist vervoegt JOHAN PLAS (RECHTS) de lijst.
Als 45-jarige werkt Johan in het Proefcentrum te Pamel. Hij zet zich vooral in om de bewoners dichter bij elkaar te krijgen. Dat doet hij op uitstekende wijze met de organisatie van de Boerenkrijgfeesten, waar hij al 10 jaar voorzitter van is.
"Ik versterk graag de lijst van Sp.a vooruit om me extra in te zetten tegen racisme en armoede.
Ook meer veiligheid voor alle Liedekerkenaren is een punt wat me nauw aan het hart ligt."