Dik gezaaid zijn ze niet. Mensen die zich na een volle dagtaak en de zorg voor het gezin en familie, nog willen inzetten voor anderen. Toch bestaan ze. Ze zijn te vinden bij Sp.a vooruit!

Inzet voor anderen, dat kenmerkt deze kandidaten van de lijst Sp.a vooruit:

Marie-Anne Straetmans (links), is 57 jaar geleden geboren in Likert. Naast haar drukke beroepsbezigheden aan de Vrije Universiteit Brussel, maakt Marie-Anne tijd voor haar passies.
De natuur - “want ik ben wild van bloemen” -,  maar vooral kunst en cultuur met een dikke hoofdletter.
En als Marie-Anne zich voor iets inzet, doet zij dat ook ten volle: ze is actief bij VIVA-SVV, ze is lid van de Cultuurraad en de Mina-Raad.
Zij kiest voor Sp.a vooruit “omdat sp.a vooruit de enige sociaal-democratische, progressieve partij is met een groen kantje”.

Wie weet wat krolfen is, kent ook Carla Triest (rechts). Met volle overgave werpt zij zich voor de promotie van deze nieuwe spannende sport.
Iets nieuws opstarten of uitproberen: Carla deinst er niet voor terug!
Haar vriendelijke en sociale aard maken haar ook tot een ware gangmaakster bij de gepensioneerdenbond. Zij biedt altijd een helpende hand.
Carla versterkt de lijst Sp.a vooruit, want “het is onze historische taak om voor de groeiende groep senioren goed te zorgen”.