te gast bij Different Hotels tijdens een praktijkstage

Wat neem ik mee in mijn professionele carrière?

“De menselijke manier van management in het hotel is mij sterk bij gebleven. De druk in de toeristische sector is heel hoog, maar binnen de groep 'Different Hotels” waar Terhills deel van uit maakt, mag dit niet ten koste van het team gaan. Er wordt vanuit het management sterk gewaakt om geen burn-outs te krijgen, er wordt sterk gewerkt aan teamwork,… het viel me op hoe waardevol de medewerkers worden aanzien.”

Zijn er dingen die mij zijn opgevallen?

“Multi-inzetbaar zijn is een noodzaak in de toeristische sector. Het viel me op dat er binnen het team een zeer sterke samenwerking is, men gaat voor mekaar door het vuur. Het viel me ook op hoe er tijd werd gemaakt om naar mekaar te luisteren en met mekaar te babbelen.”

Wat heb ik allemaal mogen doen?

Ik heb mee geholpen tijdens de check-inn, housekeeping, bediening ontbijt, gesprek gehad met de directie en het management,… Een zeer boeiende mix die de praktijk en de visie op lange termijn gedurende een volledige dag in de picture heeft gezet. Omdat ikzelf als student in de horeca heb gewerkt beviel me de volledige dag heel erg, ik zou direct morgen terug willen gaan”het beste bevallen?