Op 24 september wandelt Yasmine Kherbache samen met Curieus en Jongsocialisten de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk. Dat is de volle (v e e r t i g) kilometer. Peanuts als je het vergelijkt met de zotte afstanden die mensen op de vlucht moeten afleggen om zichzelf in veiligheid te brengen. Maar toch een hele uitdaging die ze graag met jullie aangaat.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen levert uitstekend werk om mensen op de vlucht bij hun aankomst te voorzien van een warm onthaal en broodnodige informatie. Elke dag zetten zij zich in om de belangen van vluchtelingen te verdedigen.

Yasmine Kherbache: "Staan die wandelschoenen te trappelen om nog eens gedragen te worden? Wandel dan gewoon met ons mee! Of lijkt die 40km een onoverbrugbare afstand, dan kan je ons ook financieel steunen. Onze financiële doelen zijn nog niet bereikt dus we kunnen nog wel wat centjes gebruiken. Doel niet bereikt is niet meestappen. Dus alle hulp is nodig! Sponsoren kan via de sponsorpagina van Jongsocialisten en de sponsorpagina’s van de twee teams van Curieus: Hier en hier.  Ik wandel alvast mee, en jij?"