De gezamenlijke stookolieactie van sp.a Zottegem was opnieuw zeer succesvol. 300 Zottegemse gezinnen plaatsten samen een bestelling van 451.000 liter, goed voor een korting van meer dan 27.000 euro in totaal. Het stookoliecontract werd binnengehaald door brandstofleverancier Comfortenergy uit Eke. Alle deelnemers worden binnenkort door de leverancier persoonlijk gecontacteerd om verdere praktische afspraken te maken voor de levering.

Bij sp.a Zottegem zijn ze zeer tevreden met het succes van de actie. “Deelnemende Zottegemnaren betalen voor 1 liter stookolie 0,4369 euro, wat een besparing oplevert van bijna 12 % op de huidige dagprijs,” laat Sandra De Roeck weten. “Bij bestellingen van minder dan 2.000 liter gaat het zelfs om een korting van 15,8%. Zeker de moeite waard dus.”

Anja Van De Kerckhove: “In totaal namen dit jaar 300 gezinnen deel aan de actie. Voor sp.a Zottegem een duidelijk teken dat de Zottegemnaar met de winter voor de deur wakker ligt van zijn stookolierekening. “We zijn zeer tevreden dat we voor al de deelnemers de energierekening kunnen verlichten. Door samen aan te kopen kunnen ook mensen met een kleinere bestelling het voordeel meepikken van de maximale korting en betalen ze ook slechts 0,4369 euro per liter. Vele kleintjes maken één groot. Als dat geen mooie gedachte is!?”