Samen met de Stad Gent vervolledigen de Gentse traditieclubs zo de jeugdvoetbalpiramide, waarvoor de basis in 2014 werd gelegd met het samenwerkingsverband Elk Talent Telt. De intensieve en structurele samenwerking tussen KRC Gent en KAA Gent vormt het sluitstuk van de hervorming van het Gentse jeugdvoetbal.

Investeringen in kwalitatieve voetbalinfrastructuur op de Wolfputsite bieden ruimte voor de verdere uitbouw van het jeugdvoetbal in Gent op het hoogste niveau.

‘De Stad Gent gelooft rotsvast in het talent van de jeugd en de meerwaarde van samenwerkingsverbanden,’ zegt schepen van Sport en voorzitter van Voetbal in de stad vzw Resul Tapmaz. ‘Het samenwerkingsmodel dat we realiseren is uniek in België en creëert enorme opportuniteiten voor de toekomst van het Gentse voetbal, zowel sportief als maatschappelijk.’

Lees de volledige perstekst (+ link: https://stad.gent/sport/nieuws-evenementen/structurele-samenwerking-krc-gent-en-kaa-gent-vormt-sluitstuk-jeugdvoetbalpiramide)
Bekijk de filmpjes met Luc Pennoit, Ivan De Witte en Resul Tapmaz (+ link: http://www.kaagent.be/supporter/nieuws/10-06-2016/structurele-samenwerking-krc-gent-en-kaa-gent-vormt-sluitstuk-jeugdvoetbalpiramide/)