Prijsverschil van 37%

Voor zowel dualcontracten (gas & elektriciteit) als voor contracten voor de aparte componenten, heeft Engie-Electrabel het laagste bod uitgebracht. Het prijsverschil ten opzichte van de actuele marktprijs bedraagt gemiddeld 37%: één van de hoogste percentages uit de geschiedenis van de groepsaankoop. Deelnemers die uitsluitend elektriciteit afnemen kunnen rekenen op een korting van 21% t.o.v. het actuele marktaanbod.

Patrick ROOSE, coördinator van Samen Sterker in Menen: “We zijn uiterst tevreden met dit resultaat en het stijgend aantal deelnemers. Dit bewijst nogmaals dat het vertrouwen in de groepsaankopen groot is en dat we met zulke acties de energieprijs serieus kunnen laten dalen.”

 

Persoonlijke ondersteuning

In Menen deden trouwens heel wat gezinnen beroep op de papieren inschrijvingsmethode waarbij het sp.a-team hen hielp met de administratie en de correcte gegevens terug te vinden op hun eindfactuur. Voor het eerst werden in enkele straten de inwoners persoonlijk aangesproken over het aanbod van de groepsaankopen. Heel wat Menenaars stelden hieromtrent vragen aan het huis-aan-huisteam bestaande uit Jelle Janssens, Patrick Roose, Christine Depaepe, Sofie Pringels, Angelique Declercq en Stephanie Behaegels (ontbreekt op de foto: Guy Blancke). Samen zijn ze van mening dat we niemand van onze inwoners mogen vergeten in onze strijd om de energiefactuur te verlagen. Samen Sterker helpt geïnteresseerden niet enkel als prijsbreker op de energiemarkt maar ondersteunt ook energiezuinige investeringen zoals dakisolatie, condensatieketels, muurisolatie of zonnepanelen.

 

U kan nog deelnemen

Wij nodigen onze inwoners uit die nog niet deelnamen om alsnog een deelnameformulier aan te vragen. Inwoners kunnen zich tot 27 juni aanmelden via de website www.samensterker.be of lokale antenne via 056 / 444 875.