Salons Den Oever was ook dit jaar weer het decor voor de nieuwjaarsreceptie van sp.a Temse.  Ruim 70 belangstellenden luisterden naar de speech van voorzitter Pascal De Dycker.  Hij maakte het rapport van de huidige cd&v - N-VA - meerderheid op, pakte uit met resultaten van onze bewonersbevraging en keek vooral vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen met TESAMEN.  

Federaal fractieleider Meryame Kitir plaatste vervolgens in haar felgesmaakte toespraak de strijdpunten van sp.a nog eens in de schijnwerpers, met name een sterke sociale zekerheid.  Ze verwees ook naar de kansen die er voor TESAMEN nu kunnen liggen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Fractieleider Bert Bauwelinck ging hier verder op in.  Hij legde aan de aanwezigen de ontstaansgeschiedenis uit en wat de grote kansen voor dit verbond kunnen zijn.

Tijdens de afsluitende receptie heerste er vooral een heel gezellige sfeer, werd het traditionele tritstornooi gespeeld, wat uiteindelijk uitmondde in een mooie overwinning voor Danielle Dupont!  Proficiat!

Meer foto's van André Langenus kan u terug vinden op onze Facebookpagina!