Heraanleg Kleinesteenweg in centrum Wilrijk zal er komen mét fietspaden. Zeker 406 bezorgde burgers en sp.a Wilrijk halen slag thuis !

De belangrijke toegangsweg Kleinesteenweg in het centrum van Wilrijk, zal dan toch worden heraangelegd mét fietspaden. Hier drong sp.a al maanden op aan en het districtscollege heeft hier nu eindelijk in toegestemd. De lokale politie blijft het onveiligheidsaspect benadrukken door het behoud van dwarsparkeren…

Augustus 2016

sp.a Wilrijk blijft gekant tegen het voorliggende voorstel en lanceert een petitie op haar website én voert actie tijdens de jaarlijkse jaarmarkt. Het pleidooi om de straat te heraanleggen kent erg veel bijval. Van zeker 406 mensen weten we dat ze de petitie ingevuld hebben en bezorgd werd aan het districtscollege van Wilrijk.

November 2016

Het districtscollege laat tijdens de districtsraad weten dat ze gaan voor een heraanleg mét fietspaden ! Als sp.a zijn we uiteraard erg tevreden dat we met onze acties zowel het brede publiek hebben kunnen bereiken en het districtscollege kunnen overtuigen dat een heraanleg met fietspaden noodzakelijk was.