Het is nu voor het tweede jaar dat “Het Huis van het Kind” een Baby Borrel organiseert om onze jonge ouders samen te brengen en te informeren. Het Huis van het Kind is een informatiepunt waar je met al je vragen rond opvang, opgroeien etc. terecht kan, we kunnen helpen om je weg te vinden in tal van initiatieven, voor ouders, alleenstaande ouders en kinderen, over opvang, onderwijs, gezondheid, vrijetijd, zegt OCMW Voorzitter Johnny Reweghs (sp.a)

Tweede BabyBorrel van het Huis van het Kind.


Iedereen heeft ondertussen al een slabbetje van Glabbeek groeit ontvangen, de eerste actie van het “Huis van het Kind”. Onze tweede actie nu is jullie samenbrengen op onze Baby Borrel.


Johnny Reweghs OCMW Voorzitter (sp.a) dit jaar zijn we gestart als Boekstartgemeente Glabbeek.  Vandaag krijgen jullie als eerste kennismaking een stoffen boekje. Hiermee prikkelen we de zintuigen van de baby’s. Als 2de kennismakingspakket na 15 maanden geven we twee leesboeken “de mooiste wiegeliedjes” & “kleine ezel gaat in bad”. Dit kennismakingspakket zal dan moeten afgehaald worden in onze gemeentelijke openbare bibliotheek.

Vandaag zijn we samengekomen om met elkaar een gezellige namiddag te beleven te praten over ons wonder,  de geboorte van de baby in 2017. En wij “Het Huis van het Kind” bieden jullie vandaag op onze Baby borrel een stukje taart met koffie of een glaasje aan op de geboorte van de baby.