The Roman Powerpop Roadshow

Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen, die met The Romans tussen 1987 en 2000 lucht en airplay gaven aan hun harmonieuze gitaristieke powerpop, komen terug bij elkaar voor een Roman Powerpop Roadshow. Het wordt een show met minor en major classics die hen inspireerden, die hen triggerden, die hen een goed gevoel gaven, toen... en nu nog altijd. Vergeet je meeknikkend-op-de-luide-beat-hoofd niet, schraap alvast de keel voor nononsense-loud-rock-singalong op een avond met veel luide en feedbackende gitaren... Voor het eerst te zien en te horen in Aarschot... het zal deugd doen!

Meer info? https://www.facebook.com/theromansfrombelgium  


Clint Westwood Band (USA)

Clint Westwood pakt uit met Cult Country. Hij brengt authentieke Amerikaanse roots muziek met een zuidwesters kantje en literaire lyrics die je zullen verrassen. Heel wat muzikale projecten brachten Clint Westwood tot in Europa, Japan en de Verenigde Staten. Hij heeft al zwarte sneeuw gezien en deinst er niet voor terug om het te vertellen zoals het is.

Meer info? http://clintwestwoodmusic.com/


One+ music

One+ is een zanger-gitarist uit Laakdal die al op jonge leeftijd gefascineerd raakte door muziek. Hij laat zich inspireren door zowel hedendaagse als oudere nummers. One+ staat voor aangename akoestische bewerkingen van zorgvuldig uitgekozen nummers. Hij neemt je mee in een muzikaal verhaal waarvan elke bladzijde je opnieuw verrast. En wie weet brengt hij nog andere muzikanten mee om de set nog aangenamer te maken?

Meer info? https://www.facebook.com/Oneplus.music2016/

Meer info over Roots in de herfst? 

https://www.facebook.com/events/170728273331709/