Na het succes van de eerste editie van Roots in het Park en het aanhoudende succes van Aarschot Rockt, werken de stad Aarschot, AGB Het Gasthuis en Rootstown opnieuw samen. Het resultaat: Roots in het Park zal de Zomer van Aarschot opnieuw kleuren met rootsmuziek. Afspraak op donderdag 21 juli 2016 van 13 tot 22 uur in het stadspark van Aarschot.

Topartiesten in de kiosk

Rootstown slaagde er weer in enkele pareltjes uit de Amerikaanse, Nederlandse en Belgische rootscene naar Aarschot te halen. De pittoreske kiosk van het Aarschotse stadspark zal dan ook een resem (inter)nationale topmuzikanten over de vloer krijgen. Met onder andere Andrew Ellis (Verenigde Staten), The Sad Hill Outfit (België) en Robert den Hartigh (Nederland) belooft het een dag vol fijne semi-akoestische optredens te worden. Voor de muzikale tussendoortjes wordt dan weer lokaal talent naar het stadsparkt gehaald. De Aurelianus Dixieband laat bezoekers genieten van rasechte dixieland riedeltjes.

Gezelligheid troef

Net als vorig jaar richt Roots in het Park zich niet alleen op muziekliefhebbers. Er wordt ook gedacht aan de allerkleinsten, met een heuse speelweide. En een nationale feestdag zonder goudgele frietjes kunnen we ons niet inbeelden. Daarom is er een frietmobiel voorzien. Niks beters dan onze eigen Belgische frieten in combinatie met goede muziek op onze nationale feestdag!

Afterparty voor de feestvierders

Voor diegenen die maar niet genoeg kunnen krijgen van het feestvieren, is er nog een afterparty in het Loodscafé. In samenwerking met Live in de Loods is er omstreeks 22 uur een optreden van The Goon Mat & Lord Benardo (België). Wilde, rauwe, sexy boogie blues met een hoog energiegehalte!

Meer info?

Roots in het Park

Donderdag 21 juli 2016

Van 13 tot 22 uur - Stadspark Aarschot

 Live in de kiosk

o The Sad Hill Outfit (België): https://www.facebook.com/thesadhilloutfit

o Andrew Ellis (Verenigde Staten): https://rootstownaarschot.wordpress.com/avails/andrew-ellis/

o Robert den Hartigh (Nederland): http://www.robertdenhartigh.com/home/

o The Redemption’s Colts (België): www.theredemptionscolts.com

 Live tussen het volk

o De Aurelianus Dixieband (België): http://users.telenet.be/aurelianusdixieband/ Vanaf 22 uur - Loodscafé De Knoet (Schaluin 78, 3200 Aarschot)

 The Goon Mat & Lord Benardo (België): https://www.facebook.com/thegoonmatandlordbenardo

Kurt De Bont - Rootstown Bookings/Concerts 0495 53 53 08 - rootstownaarschot@telenet.be

www.rootstownbookings.com

www.rootstownaarschot.wordpress.com/concerts

http://www.hetgasthuis.be/rootsinhetpark

https://www.facebook.com/events/1667476850185512/

www.knoet.be