Functiebeschrijving

Als beleidsmedewerker gooi je al je kennis en expertise in de strijd om het beleid van sp.a en Stad Gent te stofferen. Je behartigt het beleid omtrent feesten en evenementen van a tot z: van opmaak, over uitvoering tot evaluatie. Je bereidt dossiers voor, volgt of leidt vergaderingen, maakt analyses & nota’s, onderhandelt met inhoudelijke verantwoordelijken van de andere meerderheidspartijen en werkt samen met de verantwoordelijke stadsdienst(en). Je bouwt sterke verbanden uit met het middenveld, de verschillende organisaties en andere stakeholders in de stad. Je bouwt mee aan onze visie en aan een sterk, positief discours over feesten en evenementen.

Je werkt nauw samen met het team van beleidsmedewerkers en koppelt permanent terug naar je collega’s en in het bijzonder de verantwoordelijke van de beleidscel, de kabinetschef algemeen beleid en de schepen bevoegd voor feesten en evenementen, Annelies Storms.   

Profiel en competenties

Je hebt expertise in de beleidsdomein “ feesten en evenementen”, bij voorkeur op het stedelijk beleidsniveau. Je hebt een netwerk binnen de brede feesten- en evenementensector en legt makkelijk nieuwe contacten. Je woont in Gent of hebt minstens een goed zicht op de Gentse context.

Je kan zeer goed complexe en grote hoeveelheden informatie verwerken en blijkt die dan ook nog eens makkelijk te onthouden. Je werkt snel, maar zorgvuldig. Digitale tools (sociale media, outlook, office) hebben geen geheimen voor je. Je bent een sterke communicator, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. Je neemt initiatief.

Je hebt voeling met het socialistisch gedachtegoed en je wil werken binnen de visie van sp.a.

Je bent gebeten door de (lokale) politiek. Je handhaaft je in een werkomgeving waarin intense workloads, af en toe de ‘waan van de dag’ die opsteekt, gezonde stress en een sterke teamgeest de norm zijn.  

Aanbod 

  • Bijzonder boeiende en uitdagende job in een hecht team en in het hart van de lokale politiek
  • Werkplek in het Gentse stadhuis
  • Voltijdse tewerkstelling met onmiddellijke ingang tot 31/12/2021
  • Verloning op niveau A met behoud van relevante anciënniteit (tot 10 jaar) en extra kabinetsvergoeding
  • Fietsvergoeding woonwerkverkeer, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques

Hoe kan je solliciteren? 

Stuur je CV en een motivatiebrief van max. 1 A4 ten laatste woensdag 25/09/2019 naar schepen.storms@stad.gent

De eerste selectie zal gebeuren op basis van CV’s en motivatiebrieven. Vervolgens vindt een gesprek plaats. Starten: graag zo snel mogelijk.

Nog vragen ?

Contacteer Judith Perneel, kabinetschef algemeen beleid

judith.perneel@stad.gent

0486/20.18.35