Sp.a Zottegem heeft grootse plannen,” dat laat kersvers sp.a-ondervoorzitster Yana Giovanis weten. “Onze vernieuwde ploeg, onze schepenen, gemeente-, OCMW- en provincieraadsleden hebben er ongelooflijk veel zin in en er liggen nog heel wat pittige plannen voor onze stad op tafel, dat willen we halverwege de legislatuur aan de inwoners van Zottegem laten weten. Sp.a Zottegem maakt het verschil en brengt pit in de Egmontstad.”

 

Pittig magazine in de Zottegemse brievenbussen

Yana Giovanis: “Binnenkort valt het kleurrijke magazine ‘Pittig Zottegem’ in alle Zottegemse brievenbussen. Je vindt er al onze verwezelijkingen terug, maar ook de toekomstplannen die we nog hebben. We zijn een beetje afgestapt van een doorsnee politiek magazine. In ‘Pittig Zottegem’ is er ook plaats voor andere leuke artikels. Zo tekenden we een ‘Rode Neuzen fietsroute’ uit, krijgen nieuwe inwoners een levensnoodzakelijke sessie ‘Word Zottegemnaar in 10 stappen’ en ook ‘Zottegem Blues’ kon niet ontbreken natuurlijk.”

 

Sp.a Ronde van Zottegem

“We zijn ervan overtuigd dat politiek niet enkel thuishoort in het stadhuis en trekken eind maart de boer op tijdens onze ‘Ronde van Zottegem’. Op verschillende plaatsen in Zottegem kunnen Zottegemnaren hun vragen, suggesties en voorsellen kwijt bij onze schepenen, gemeente-, OCMW-, provincieraads-, en bestuursleden. We willen een luisterend oor bieden, maar ook toelichting geven bij onze plannen voor de volgende jaren. Om het helemaal af te maken zorgen we voor een Belgisch biertje, Belgische frietjes en een Zottegems muziekje.”

 

sp.a- RONDE VAN ZOTTEGEM:

 

  • Dinsdag 22 maart van 18u30 tot 21u00:

St-Hubertusplein (Sint-Maria-Oudenhove)

-> voor de inwoners van Sint-Maria-Oudenhove, Sint-Goriks-Oudenhove & Erwetegem)

  • Woensdag 23 maart van 18u30 tot 21u00: Leeuwergemstraat (Leeuwergem)

-> voor de inwoners van Godveerdegem, Oombergen, Leeuwergem & Grotenberge

  • Donderdag 24 maart van 18u30 tot 21u00: Markt (Centrum Zottegem)

-> voor de inwoners van Bevegem & centrum

  • Vrijdag 25 maart van 18u30 tot 21u00: Romeins Plein (Velzeke)

-> voor de inwoners van Velzeke en Strijpen