Met de campagne 'een hart voor Ronse' maakte sp.a duidelijk dat ze voor volop gaat voor een stad met een warm hart. In de komende weken leggen wij ons toe op het verzamelen van de hartenwensen van Ronsenaars. Zo bouwen we een programma voor en door Ronsenaars.


Eerder deze maand ontvingen alle Ronsenaars reeds ons infoblad 'jij maakt Ronse' waarmee we op de laatste pagina aan de bevolking vroegen wat hun hartenwens voor onze stad is. We kregen hierop reeds aardig wat respons, maar willen nog meer reacties ontvangen door in de komende weken ook marktacties en huisbezoeken te organiseren. Een gedragen politieke visie ontstaat voor ons niet boven, maar wel tussen de mensen.

Vorige zaterdag trotseerden we reeds weer en wind om de Ronsenaars te bevragen. In ruil voor hun wensen, boden we warme koffie en soep aan. We maken tevens van onze activiteiten gebruik om de mensen te bevragen over wat ze in de toekomst graag beter zien.

Wil je hier graag aan meewerken en ons vertellen wat jouw hartenwens is voor de stad? Dat kan eenvoudigweg via mail aan sp.a_ronse@hotmail.com of door het formulier hieronder af te drukken en ingevuld af te geven op volgend adres: Hoogstraat 28 bus 304.

Alvast bedankt voor jouw idee. Samen maken we werk van een stad met een hart.