Ook binnen Oost-Vlaanderen worden we geconfronteerd met de uitdagingen van deze tijd. Terwijl er nog nooit zoveel wegen zijn geweest, staan we met zen allen steeds meer stil in de file. We betalen ons blauw voor de energie van het verleden waardoor we niet kunnen investeren in de hernieuwbare energie van de toekomst. In drukke woonwijken verdringen nieuwe bouwprojecten het weinige (speel)groen, terwijl elders woningen en winkels leeg blijven staan. In de grote supermarkten die wel nog open zijn, kopen we dan producten uit verre oorden terwijl onze lokale boeren hun productie niet kwijt geraken.


Deze nieuwe tijden vragen nieuwe oplossingen. Oplossingen die voor iedereen werken en niet enkel voor de allerrijksten. Oplossingen die we samen uitwerken in plaats van ieder voor zich. We kunnen dit waar maken door gedurfde keuzes te maken op elk niveau. Ook binnen de provincies. Daarom sta ik op plaats twee op de lijst van sp.a bij de provinciale verkiezingen in oktober 2018. De wielen van onze fietsen, de wieken van onze windmolens, en de lokale economie. We laten ze samen nog sneller draaien.


Ik heb geen grote naambekendheid en beschik ook niet over een groot budget. Maar dat vind ik niet erg. Een nieuwe politiek lanceer je toch niet met een oude campagne. Nee, ik wil deze campagne voeren zoals ik straks ook beleid wil maken: samen met jullie.

Elke individuele inspanning helpt om samen het verschil te maken. Wil je ook graag jouw steentje bijdragen? Klik dan op de link hieronder en vul het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk met jou contact op.

https://docs.google.com/forms/d/1bW5WMJDn_i2jpscofv4tWwI-lWq2JIDlIxVmPnDEMgU/edit

En daarna maken we samen van Oost-Vlaanderen de strafste provincie.


Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort,


Julien