De Kringwinkel Hageland zamelt al 20 jaar herbruikbare goederen in binnen een ophaalgebied van 17 gemeenten waaronder de stad Aarschot. Tijdens de Week van de Afvalvermindering gaat De Kringwinkel Hageland voor de tweede keer op zoek naar de gemeente die het grootste gemiddelde gewicht herbruikbare goederen per inwoner aan De Kringwinkel Hageland bezorgt.

De winnende gemeente krijgt de trofee voor ‘Hergebruikkampioen Hageland’ die één jaar lang in de gemeente mag prijken. Daarnaast krijgt de hergebruikkampioen 10 cadeaubonnen ter waarde van 20 euro die één jaar geldig zijn in De Kringwinkel Hageland. De winnende gemeente mag deze zelf verloten onder haar inwoners.

Help Aarschot de titel Hergebruikkampioen Hageland te behouden!

Vorig jaar werd de stad Aarschot tot Hergebruikkampioen van het Hageland gekroond. Help onze stad om haar titel te verlengen. Bezorg De Kringwinkel Hageland tijdens de actieweek van zaterdag 19 tot zondag 27 november 2016 zoveel mogelijk herbruikbare goederen. Je kan ze naar de Kringwinkel in Aarschot (Amerstraat 17 - 3200 Aarschot) brengen of gratis laten ophalen. Als je je goederen wil laten ophalen, moet je wel minstens één week op voorhand een afspraak maken. Dit kan telefonisch op het nummer 016 82 45 55. 2 De tussentijdse inzamelresultaten worden tijdens de Week van de Afvalvermindering dagelijks gepost op de website www.kringwinkelhageland.be en op de Facebookpagina van De Kringwinkel Hageland www.facebook.com/kringwinkelhageland.