Wandelt u soms ook door onze gemeente met een warm en tevreden gevoel? Weinig verloedering, prachtige natuur achter bijna ieder hoekje, voorzieningen voor jong en oud, zonder angst over straat en blinkende gele bakken waarin u al uw oud papier kwijt kan... Wij wanen ons soms echte geluksvogels. Maar politiek gaat niet alleen over wat goed is, politiek gaat ook over wat er beter kan, wat er beter moet, over wat er schort en wat er pruttelt.


In tegenstelling tot de voorbije legislaturen maakt sp.a Bertem deze keer deel uit van de oppositie. Dat wist u al. Maar wist u ook dat onze mandatarissen, Leonard Vranckx en Griet Verhenneman, in de gemeenteraad er bewust voor kozen om vanuit die oppositie toch constructief deel te nemen aan de debatten?
Samen met het huidige bestuur bouwen aan een leefbare gemeente zonder daarbij onze eigen ideologie te vergeten, dát vinden wij belangrijk.
Aandacht voor de voetganger en fietser bij iedere wijziging van een verkeerssituatie. Aandacht voor de problemen en vragen van de inwoners bij openbare werken. Aandacht voor de betrokkenheid van inwoners bij het bestuur. Aandacht voor de sociale aspecten bij elke beleidsmaatregel.
Dat zijn dingen die ons nauw aan het hart liggen en waarover wij graag een opmerking maken wanneer er te snel over wordt gegaan door het huidige gemeentebestuur.
Zit jij nog met iets anders in je maag waarvoor wij kunnen opkomen? Laat het onze sp.a-mandatarissen weten, want #JIJMAAKTBERTEM en samen maken we morgen.