Wally-zoektocht

Curieus Aarschot en de dienst Welzijn hebben twee korte wandelingen uitgestippeld waarop je een 35-tal Wally-stickers kan spotten. De wandelingen starten en eindigen in het Stedelijk Museum (Elisabethlaan 103 – 3200 Aarschot). Je kan kiezen uit een wandeling van ongeveer 4 kilometer of een wandeling van 5,3 kilometer. De wandelinstructies kan je afhalen in het Stedelijk Museum of downloaden op www.aarschot.be.

Wedstrijd

Wil je graag kans maken op een coole Wally-prijs? Doe dan zeker mee aan de wedstrijd. Spot de drie wedstrijd-Wally-stickers die verstopt zijn op het wandelparcours. Er worden geen tips gegeven over waar ze zich schuilhouden, maar echte speurneuzen vinden ze vast wel. Het wedstrijdformulier krijg je, samen met de wandelinstructies, bij de start van de wandeling. Op het einde van je wandeling kan je dit formulier in de Wally-brievenbus achterlaten.

Openingsuren Stedelijk Museum

Dinsdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur Zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur Maandag gesloten

Is het Stedelijk Museum gesloten, maar wil je toch graag deelnemen aan de Wally-zoektocht? Download dan de wandelinstructies op www.aarschot.be. Let wel, deponeer het wedstrijdformulier in de Wally-brievenbus in het museum.