Mechelen is een mooie stad met een prachtig historisch centrum en een aangename groene rand. Mechelen heeft de charme van een stad aan water, is zowel modern als klassiek en is vooral een fijne plek voor iedereen die er woont.

[image] Moeten er nog meer redenen zijn om onze stad deze zomer nog eens onder de aandacht te brengen? Graag nodigen we daarom iedereen uit op zondag 27 september voor de vijfde editie van Zomertoeren. Voor 15 euro (8 euro voor kinderen tot 12 jaar) bieden we een fietstocht aan langs een hoop Mechelse pareltjes, een maaltijd en tal van activiteiten: minigolfen, go-carting en een springkasteel voor de kids of een verfrissende duik in het water. Allemaal in de prijs inbegrepen.

 


Inschrijven:

Schrijf je snel in. Alleen, met je gezin, met een stel vrienden, iedereen is welkom. Tot dan?

Deelnameprijs all-in: 15 euro (8 euro, kinderen tot 12 jaar)
Inschrijven voor 3 september via e-mail sp.a Mechelen.
Vermeld je naam, adres, telefoon en e-mail, het aantal personen, de menukeuze(s) en of je al dan niet deelneemt aan de korte of de lange fietstocht. Je inschrijving is definitief na overschrijving van de deelnameprijs op rekeningnummer 877-5153403-97 van sp.a Mechelen, F. De Merodestraat 15, 2800 Mechelen, met vermelding van zomertoeren.

Samenkomst voor fietstocht 60 km om 9u30 aan de hoofdingang van de Nekker
Samenkomst voor fietstocht 25 km om 13u30 aan de hoofingang van de Nekker
Meer info via e-mail sp.a Mechelen of bel 015 42 45 23

Programma:
10u00: fietstocht 60 km (1 drankje inbegrepen, tijdens de middag is er gelegenheid om te lunchen aan een democratische prijs)
13u00: fietstocht 20 km (1 drankje inbegrepen)
13u00: de hele namiddag activiteiten in de Nekker: go-carts, springkasteel, minigolf,…
18u00: Feest: keuze uit 3 menu’s
- Portugese kip met pikante saus en brood
- Kip met appelmoes en brood
- Vegetarische burger met pikante saus en brood