Franceus: “Vanaf dit jaar organiseren we jaarlijks een grote babyborrel waar alle Zottegemse gezinnen die dat jaar een kindje mochten verwelkomen op uitgenodigd worden. We organiseren de gemeentelijke babyborrel in het Zottegems Huis van het Kind. Op die manier komen ouders van jonge kinderen meteen in contact met alle diensten die onze stad hen te bieden heeft en wordt de drempel lager om ook in de toekomst eens binnen te springen.”

Volgens Franceus is het ook de ideale manier voor jonge ouders uit de Egmontstad om elkaar te leren kennen. “Door alle ouders met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd samen te brengen, geef je ze bovendien de kans om elkaar te leren kennen en bij een gezellige babbel ervaringen of tips uit te wisselen. Als kers op de taart krijgen alle gezinnen een jaarabonnement van de Zibotheek cadeau.”

Franceus: “De eerste gemeentelijke babyborrel in Zottegem zal plaatsvinden nog voor de zomer. Alle jonge ouders mogen een uitnodiging in de bus verwachten.”

 

-> Wie graag zelf beeldmateriaal maakt, kan contact opnemen met Joost. Hij is vanaf 13u beschikbaar in Zottegem. Graag een seintje op tel. 0476 72 18 52.