Jongsocialisten Gent houdt van cultuur!

Hoe red je iemand die niet gered wil worden? 'Beautiful boy' verteld het verhaal over een vader (Steve Carell) die zijn zoon Nic(Timothée Chalamet) probeert te begrijpen en te helpen nadat hij te weten komt dat Nic worstelt met een drugsverslaving.

Felix van Groeningen is talent van Gentse bodem, in België kennen we hem al van films zoals 'the broken circle breakdown' en 'Belgica', hij maakt met 'Beautiful boy' zijn internationale debut.

We spreken af aan de Kinepolis om 19u15. Om zeker te zijn van onze plaatsen vragen we om op voorhand in te schrijven. Je op aanwezig zetten op dit evenement is niet voldoende, gelieve voor 10/12 een mail te sturen naar jongsocialistengent@gmail.com

PS: Don’t spoil the party!

Jongsocialisten Gent besteedt werk en tijd om dit evenement voor alle aanwezigen zo aangenaam en boeiend mogelijk te maken. Als jij je aanwezigheid kenbaar maakt, rekent JS Gent op je komst. We willen dan ook vragen om, indien je niet de intentie hebt om te komen je niet in te schrijven/ je niet aanwezig te zetten en indien je aanwezig wilde zijn maar toch verhinderd bent dit ten laatste drie dagen vooraf te laten weten. Op deze manier heeft JS Gent voldoende tijd om aanpassingen te doen.

JS Gent bedankt je voor je medewerking!