De laatste vijf jaar werden in België de ondernemers en aandeelhouders rijker terwijl de bevolking erop achteruitgaat. Velen komen in een onwaarschijnlijke ratrace terecht, hyperflexibele jobs, afbouw van de sociale zekerheid, langer werken en minder pensioen. Het gevoerde beleid, met veel verdoken belastingen, leidt tot een sluipende afbraak van onze welvaart en ons welzijn.  

De grote problemen die zich in België stellen, worden niet aangepakt: de onrechtvaardige verdeling van de in dit land gecreëerde rijkdom, de klimaatverandering en de ermee gepaard gaande alsmaar groeiende immigratiestromen.

Als afsluitende sessie, na de gesprekken met Caroline, Kathleen en Monica, gaan we in gesprek met Yasmine Kherbache, lijsttrekster voor het federaal parlement in de provincie Antwerpen, en met enkele andere kandidaten op de Antwerpse federale lijst. 

We staan voor belangrijke verkiezingen. Het succes van de socialisten in Spanje is ons een hart onder de riem en doet ons nog meer hopen dat met uw stem en die van vele anderen ook in België de remontada begint. 

We verwelkomen u zoals elke keer met koffie en gebak.

Alle 60-plussers zijn welkom - leden en niet-leden - en breng gerust vrienden en kennissen mee. Jonge(re) leden en geïnteresseerden, breng uw ouders, bomma's en bompa's op de hoogte, en vergezel hen. U kan inschrijven via de sp.a-site of met een mail, een sms of een telefoontje naar Frieda Verbist: friedaverbist@telenet.be / 0475 58 62 65. Als u vragen hebt voor Yasmine, laat ze ons op voorhand weten, we maken tijd om ze te beantwoorden.