Op Zaterdag 23 december 2017 organiseert Jelle Daniëls (sp.a kandidaat) en Katrien Reweghs voor de eerste keer op de Ossenweg een Kerstwandeling met een Kerstmarktje van 17.30u tot 22u. We willen een klein gezellig kerstmarktje organiseren met een tiental standjes rond de 500 jarige beschermde mythische Winterlinde aan de Ossenweg – Zoutleeuw, zegt Jelle Daniëls (sp.a kandidaat).

We starten een begeleide wandeling van 5 Km aan de viersprong door de mooie velden van ons dorp en het provinciaal domein “Het Vinne” om terug te eindigen aan het kerstmarktje bij de Winterlinde.

Katrien Reweghs : We vragen vijf euro’s aan de deelnemers en hiervoor krijgt iedereen een kerstmuts en een drankbonnetje dat na de wandeling kan verorbert worden op ons gezellig kerstmarktje. De opbrengst van dit initiatief wordt volledig geschonken aan “Kom op tegen Kanker”.

Iedereen is welkom om op Zaterdag 23 december 2017 vanaf 17 beginnen de inschrijvingen, om deel te nemen aan onze Kerstwandeling van vijf kilometer en het Kerstmarktje aan de Winterlinde.