‘De vergrijzing omhelzen, dat is wat we moeten doen’. 


Johan Vande Lanotte haalt het grijze imago van ‘vergrijzing’ onderuit door zijn positieve visie op de iets-hogere-leeftijd. Zijn spreekbeurt draagt niet toevallig de titel ‘Leve de Vergrijzing!’. In deze uiteenzetting haalt hij thema’s als pensioenen en koopkracht aan, maar evengoed mantelzorg, vrijwilligerswerk en klimaatopa’s en - oma’s passeren de revue. 


Enthousiast over de capaciteiten, het kunnen en de durf van de steeds ouder wordende bevolking, geeft hij een antwoord op de vraag: ‘hoe moet de maatschappij op vandaag met deze positieve vergrijzing omgaan?’ 


S-PLUS Koekelare ontvangt Johan Vande Lanotte op dinsdag 05 maart 2019 om 14.00 uur in  cultuurzaal De Balluchon, Moerestraat 16 in Koekelare. Er is koffie en gebak en aansluitend op de lezing, kan men deelnemen aan een kaarting en boltafelspelen. 

PRAKTISCH

Wie lid is van S-Plus betaalt 1,50 euro voor koffie en gebak. Niet-leden zijn uiteraard ook welkom en betalen eveneens 1,50 euro voor koffie en gebak. Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven is dus een must. 

INSCHRIJVEN 

  • William Lanssens, 051 / 58 90 93.