Wist je dat 250.000 dove mensen opnieuw kunnen horen dankzij een Leuvens implantaat? En dat in onze stad ook een pak andere baanbrekende producten het licht zien, zoals chips die binnen het kwartier kanker detecteren, duurzame wasverzachters op basis van suiker of schoenen die je niet moet poetsen?

Leuven is wereldtop op vlak van technologie, gezondheidszorg en creativiteit. Met Leuven MindGate willen we onze stad over heel de wereld bekend maken als dé plek voor innovatie. Even belangrijk zijn samenwerking, ondernemerschap en welvaart stimuleren. Iedereen kan aansluiten en ondertussen doen al bijna 400 partners mee.

Kom op zondag 11 maart mee de Leuvense Silicon Valley verkennen en ontdek wat Leuven MindGate voor de Leuvenaar betekent.

Samen met kandidaat-burgemeester Mohamed Ridouani ga je op bezoek bij Bio-Incubator, waar bedrijven en starters hoogtechnologische ruimte kunnen huren. Je krijgt ook een inkijk in onze plannen met een groot publiek atelier waar iedereen creatief aan de slag zal kunnen en komt alles te weten over wat er met de Bodartsite te gebeuren staat.

We spreken af om 14 uur aan ALMA 3. Afsluiten doen we rond 16 uur met een drankje in de Spuye.

Iedereen is welkom, de wandeling is gratis. 

Bekijk dit evenement op Facbook.