Sp.a Tienen start terug een Volkshuis op in Tienen!

 “De komende weken zullen we in hartje Tienen een waar pop-up Rood Volkshuis openen.
Een socialistische traditie die ooit begon bij Fré Patate Frite aan de Hoegaardenstraat rond 1900, maar in 2007 helaas tot een einde kwam in “de Mariane” op de grote markt, halen we nu terug van onder het stof. Dit in een vernieuwd jasje en als pop-up om nog meer tussen de mensen te staan.”

“Elke week zullen we een aantal dagen open zijn om de Tienenaar te informeren over ons verkiezingsprogramma en hoe we het Tienen van morgen zien” aldus lijsttrekker Nele Daenen.

“We zullen er ook gezellige babbels organiseren met sprekers en ervaringsdeskundigen over actuele thema’s, een debat tussen burgers en onze lijsttrekker en lijstduwer, alsook kamerconcerten voor lokaal talent en een wekelijkse city run doen door het centrum op zondagmorgen”, aldus gemeenteraadslid Marc Ylen en kandidaten Dominique Wilmots en Tania Niesten die het programma hebben uitgewerkt.

Iedereen is welkom. Het volledige programma is terug te vinden op sociale media, onze website of via onze kandidaten en in onze pop up in de Spiegelstraat.