Binnenkort is het weer zover; de Warmste Week komt eraan! En uiteraard lopen we ook dit jaar weer mee voor het goede doel tijdens de Warmathon in Antwerpen. Op 21/12 loopt Jinnih samen met een team voor Side by Side India vzw. Een organisatie die zich inzet voor de armsten in India. Ze verschaffen medische zorg met mobiele units en voorzien menswaardige huisvesting. Maar daarnaast ondersteunen ze ook schoolkinderen en geven ze extra vorming voor meisjes en vrouwen.


“Hoewel ik er zelf al een tijdje niet meer ben geweest, ligt mijn moederland India me nog steeds erg nauw aan het hart. Ik vind het dan ook geweldig dat Side by Side India zich voor deze mensen inzet, met daarenboven een bijzondere aandacht voor meisjes en vrouwen. Door mee te lopen tijdens de Warmathon hoop ik ook mijn steentje bij te dragen.”


Onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer centen’, nodigen we ook jullie graag mee uit om je van je sportiefste kant te tonen. Loop je mee? Schrijf je in via de website: https://dewarmsteweek.be/warmathons/antwerpen
 Plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!


Toch niet zo’n sporty spice? Geen probleem, je bent ook van harte welkom om te komen supporteren!


Tot dan?


Praktisch:

Warmathon Antwerpen
21 december 2019 10 tot 18 uur
St-Anna Linkeroever, Gloriantlaan
1 rondje op het parcours is 3,1 km