Onderwijsongelijkheid, de nieuwe PISA-resultaten spreken voor zich. België is één van de koplopers in Europa als het op ongelijkheid aankomt, ook in het onderwijs. Ondanks deze onmiskenbaar slechte cijfers zijn er heel wat krachten die dagelijks ijveren voor gelijkheid en de nefaste gevolgen ervan proberen in te perken. Jongsocialisten Gent werpt in een breed panelgesprek het licht op onderwijsongelijkheid in verschillende vormen en nodigt hiervoor bekende sprekers uit die ongelijkheid elk op hun manier benaderen. Kom gerust af, en wissel samen met ons jouw ervaringen uit.

Ons interactief programma word gemodereerd door Elias Hemelsoet; pedagoog, doctorant en adviseur van het GO! Onderwijs . Het panel bestaat uit Ergy Brocaj, oprichter van My Utopia, Mania Van der Cam,  schooldirectrice KTA mobi en Peter Stevens, docent en onderzoeker aan de UGent. Het debat vindt plaats op zaterdag 3 juni. Deuren gaan open om 19u, het debat start om 19.30u te Turkse Unie, Godshuishammeke.


Laat ons via Facebook (https://www.facebook.com/events/718468078324596/) of via e-mail (jongsocialistengent@gmail.com) weten of dat je komt.