Nieuw jaar, nieuwe tijden. Ook voor onze partij staat er de komende weken en maanden heel wat te gebeuren. Er komen twee heel belangrijke verkiezingscampagnes aan, en als socialisten gaan we de komende tijd tonen dat we er klaar voor zijn. Met onze aloude idealen hoog in het vaandel, maar met nieuwe verhalen en nieuwe recepten om die idealen ook in nieuwe tijden waar te maken.

We nodigen u daarom graag uit op een voorbereidend provinciaal congres op 8 februari om 19u00 in OC De Schouw in Lichtervelde. De avond bestaat uit een provinciaal en een nationaal luik:

  • 19u00: Provinciaal luik met stemming over lijstvorming voor provincieraadsverkiezingen 2018
  • 20u00: Nationaal luik 

We leven in een snel veranderende wereld, vol nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Tegenover die uitdagingen zetten wij nieuwe oplossingen die voor meer bescherming en meer gelijkheid zorgen. Nieuwe oplossingen die mensen het vertrouwen en de zekerheid bieden die ze nodig hebben om goed te leven, hun eigen geluk na te streven en hun kinderen een mooie toekomst te bieden. Niet elk voor zich, maar solidair met de hele gemeenschap, in de wetenschap dat we samen sterker staan.

Op ons nationaal congres, op 17 maart in Antwerpen, willen we die nieuwe antwoorden duidelijk formuleren. In de aanloop daarnaartoe gaan we de discussie aan met onze leden en onze brede achterban op alle provinciale congressen.

BELANGRIJK: dit provinciaal congres start uitzonderlijk al om 19u00!