Provinciale kick-off woensdag 7 februari 2018 om 20 uur:

  • voorbereiding nationaal congres
  • voorstelling regieboek campagne 2018

De komende weken en maanden staat er voor onze partij heel wat te gebeuren. Er komen twee heel belangrijke verkiezingscampagnes aan, en als socialisten gaan we de komende tijd tonen dat we er klaar voor zijn. Met onze aloude idealen hoog in het vaandel, maar met nieuwe verhalen en nieuwe recepten om die idealen ook in nieuwe tijden waar te maken.

Op ons nationaal congres van 17 maart 2018 willen we die nieuwe antwoorden duidelijk formuleren. In de aanloop daarnaartoe gaan we de discussie aan met onze leden en onze brede achterban. Op de provinciale kick-off lichten we die nieuwe antwoorden toe.

Nieuwe antwoorden aan de man en de vrouw brengen, vergt een goede campagne. Op de provinciale kick-off stellen we u graag het splinternieuw regieboek voor waarmee we naar de kiezer gaan: affiches, folders, sociale media, ...

We nodigen u graag uit op deze héél belangrijke provinciale kick-off op 7 februari 2018. Onze voorzitter John Crombez komt samen met de fractieleiders Meryame Kitir en Joris Vandenbroucke de congresteksten en ons nieuw regieboek voorstellen.

Concreet:

  • woensdag 7 februari 2018 om 20 uur
  • in de Cirk, zaal Ned Kahn, Gustaaf Carlierlaan 233 in Gent (ook bereikbaar via de Zebrastraat 32)