Burgers ervaren de Europese instellingen als elitair, bureaucratisch en vervreemd van de echte belangen en noden van de bevolking. Bovendien raakt Europa meer en meer in de greep van extreem nationalisme, xenofobie en een losgeslagen kapitalisme. 

Als we deze ontwikkelingen niet kunnen stoppen, betekent dit de dood van ‘het Europa’ waar wij socialisten van dromen. 

We gaan hierover in gesprek met Kathleen Van Brempt, Europarlementslid en lijsttrekker voor sp.a.  

Zij stelt ons het verkiezingsprogramma voor en verduidelijkt ons waardoor en hoe het misloopt in de Europese Unie en wat er moet gebeuren om het tij te keren.

We willen u grondig informeren zodat u zelf een bewuste en overtuigde keuze kunt maken en met kennis van zaken en enthousiasme uw omgeving kunt overtuigen om ook op de Europese sp.a-lijst te stemmen. 

We verwelkomen u met koffie en gebak.

Alle 60-plussers zijn welkom - leden en niet-leden - en breng gerust vrienden en kennissen mee. Jonge(re) leden en geïnteresseerden, breng uw ouders, bomma's en bompa's op de hoogte, en vergezel hen. U kan inschrijven via de sp.a-site of met een mail, een sms of een telefoontje naar Frieda Verbist: friedaverbist@telenet.be / 0475 58 62 65. Als u vragen hebt voor Kathleen, laat ze ons op voorhand weten, we maken tijd om ze te beantwoorden.

uitnodiging_Kathleen_Van_Brempt_23_april_2019.docx