Vlaanderen, één van de welvarendste regio’s ter wereld, is er de voorbije vijf jaar op achteruitgegaan: het aantal mensen in armoede neemt toe, wachtlijsten in de zorg groeien, openbaar vervoer wordt afgebouwd, de klimaatopwarming wordt genegeerd, basisvoorzieningen zoals voeding, wonen, water en elektriciteit worden steeds duurder. 


Wij socialisten willen het anders. 


We nodigen u graag uit om te komen luisteren naar en praten met Caroline Gennez, lijsttrekster voor het Vlaams parlement, en onze Antwerpse kandidaten Karim Bachar (3e plaats) en Jinnih Beels (lijstduwer), over het bestuur dat wij in Vlaanderen willen. Zij brengen ons een analyse van het voorbije beleid en van hoe wij dit als socialisten radicaal willen veranderen. We willen u grondig informeren zodat u een bewuste en overtuigde keuze kunt maken.


We verwelkomen u met koffie en gebak.


Alle 60-plussers zijn welkom - leden en niet-leden - en breng gerust vrienden en kennissen mee. Jonge(re) leden en geïnteresseerden, breng uw ouders, bomma's en bompa's op de hoogte, en vergezel hen. U kan inschrijven via de sp.a-site of met een mail, een sms of een telefoontje naar Frieda Verbist: friedaverbist@telenet.be / 0475 58 62 65. Als u vragen hebt voor Caroline en de Antwerpse kandidaten, laat ze ons op voorhand weten, we maken tijd om ze te beantwoorden.

Gesprek_met_Caroline_Gennez_Rode_Leeuwen_4_april_nSBztzc.pdf