Zin in een toffe babbel over Oostende? Goesting om jouw gedacht te zeggen? Heb je nood aan een luisterend oor? Moet er jou iets van het hart? Of wil je gewoon eens op café met ons en John Crombez? 

Net zoals vorig jaar trekken we in 2020 met sp.a Oostende en de gemeenteraadsfractie sp.a-stadsmakers de wijken in. We drijven het tempo wel wat op. Zo zijn we al zeker maandelijks aanwezig op Stene en in de Konterdam. Het is de bedoeling dat je ons in de andere wijken van Oostende ook steeds regelmatiger, op een vast tijdstip kunt terugvinden. Momenteel wordt de planning daarvoor opgemaakt. Maar starten doen we dus al in Stene en op de Konterdam! 

Didier Brissinck (lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst), Rob Jonckheere (ondervoorzitter sp.a Oostende) en gemeenteraadsleden Karel Labens & Michael Vanhee - overigens inwoners van Stene - zullen afwisselend aanwezig zijn op de gespreksmomenten in Stene en op de Konterdam. Zij kijken er alvast naar uit om er met jou van gedachten te wisselen. Tot dan! #FieropOostende

-----------

KONTERDAM 

Elke eerste woensdag van de maand (behalve in augustus) 

4 maart * 1 april GEANNULEERD * 6 mei * 3 juni * 1 juli * 2 september * 7 oktober * 4 november * 2 december 2020

In café Pelikaan, Zandvoordestraat 60. Telkens van 18.30 tot 20.00 uur.

-----------

De data voor STENE vind je hier: https://www.s-p-a.be/artikel/spa-oostende-luistert-in-jouw-wijk-stene-konterdam/

We werken hard aan de planning voor de andere wijken en maken deze zo snel als mogelijk bekend. In de tussentijd, uiteraard altijd welkom voor een babbel in Stene of op de Konterdam!