Terrasfilms, het gratis zomerevent van Limburg, is ondertussen al aan de vijftiende editie toe. Ook dit jaar is het Begijnhof het decor voor drie gezellige filmavonden in juli en augustus 2017


Het succes van Terrasfilms is te zoeken bij de gezelligheid maar ook in het eenvoudige concept: een unieke locatie in onze provincie, een zorgvuldig gekozen plaats en een pintje in de hand.  Meer moet dat niet zijn.

Maandag 31 juli: A Man called Ove, Hannes Holm – 2016, SWE, 116’ (Aangrijpende, grappige publiektrekker over een brompot van 60 die gaandeweg toch verandert J)

Maandag 7 augustus: Truman, Cesc Gay, 2015, ESP/ARG, 2015, 108’ (Prachtige film over vriendschap tussen mannen – neen, geen homofilm-  en met in de hoofdrol een hond; Truman).

Maandag 14  augustus: Good Luck Algeria, Farid Bentoumi, FRA / BEL, 2016, 90’ (Een Algerijn wil zich kwalificeren voor de Olympische winterspelen…!, geknipt voor dit soort manifestaties) (De kortste als laatste…)Meer over deze films, het uurrooster en het hele Limburgse programma kan je raadplegen op www.terrasfilms.be