THE EMPTY SHOP VAN CURIEUS
Een lege winkel helemaal laten vullen met kleding, om deze vervolgens terug uit te verkopen ten voordele van ‘Hongersnood 12-12’. Dat is wat Curieus Limburg van vrijdag 14 april tot en met zaterdag 22 april gaat doen in The Empty Shop, in de Hasseltse galerij De Ware Vrienden. Wil je graag kleding schenken, dan hoef je zolang zelfs niet te wachten. Het inzamelen van de kledingstukken begint al vanaf vandaag!

KLEDING
Een mooie rok waar je eigenlijk niet langer in past, een chique pak waarin je je niet goed voelt, een prachtig paar schoenen waarmee je de overkant van de straat niet haalt… We hebben allemaal wel mooie kledingstukken in de kast liggen die we nooit dragen. Geen tot op de draad versleten afdankertjes, maar kwalitatieve (design)stukken die je helaas niet draagt, hoe mooi je ze ook vindt. The Empty Shop nodigt je uit om die stukken een nieuw leven te geven. Na geslaagde edities in Gent en Mechelen, kon modestad Hasselt uiteraard niet uitblijven. 

INZAMELEN
Vanaf vandaag beginnen we alvast met kledingstukken in te zamelen. Vanaf 14 april, twee weken lang, openen we dan een pop-up winkel in galerij De Ware Vrienden te Hasselt. En uiteraard blijven ook dan schenkingen van harte welkom. 

- Vanaf 22/3 tijdens de kantooruren bij Curieus Limburg, Guffenslaan 108 (5e verd.) of na tel. afspraak op 011 30 10 93
- Vanaf 1/4 in The Empty Shop, galerij De Ware Vrienden (vroeger Davino), na tel. afspraak op 011 30 10 93
- Op 5/4 van 14u tot 17u in het Repair Café Kuringen (Joris van Oostenrijkstraat 47)
 
KOPEN
- Van 14/4 tot 22/4 in The Empty Shop, Galerij De Ware Vrienden (vroeger Davino)

GOED DOEL
De opbrengst gaat volledig naar het goede doel ‘Hongersnood 12-12’, ten voordele van de mensen die door hongersnood bedreigd worden in Zuid-Soedan, Jemen, Nigeria en Somalië. Doneer dus één of meerde kledingstukken, waarmee je iemand anders heel gelukkig kan maken, en kom ook gerust shoppen in onze pop-up winkel!

MEER INFO
Valerie Del Re (schepen Hasselt): 0485/28 60 18 of valerie.delre@hasselt.be
Peter Driesen (Curieus Limburg): 0477/44 24 96 of peter.driesen@curieus.be