Nu meer dan ooit is solidariteit het sleutelwoord. En solidariteit, dat is heel simpel: dat is je deel doen en je deel krijgen, dat is bijdragen naar vermogen en krijgen naar noden, dat is een sterke en efficiënte overheid die er niet alleen voor zorgt dat je overleeft, maar ook goed leeft. Ja, allemaal samen vooruit. Dat is niet alleen de kern van het socialisme, maar ook de les die we moeten onthouden na corona. Want vandaag gaan eigenbelang en algemeen belang - weer meer dan ooit - hand in hand. 


Wij willen van sp.a een moderne beweging maken waarin jouw stem ook écht telt, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en die met 1 stem spreekt. Lid zijn betekent vanaf nu dat jij zelf mee bepaalt welke koers de partij vaart en hoe we dat doen. Van standpunten tot concrete actie. Van sociale media als Facebook en Instagram tot op straat. We are 1. Maar even goed betekent lid zijn dat je altijd wordt uitgenodigd op onze vele activiteiten in heel Vlaanderen. Om simpelweg samen een glas te drinken, je te amuseren met de kinderen, of om je mening face to face te laten horen.


Omdat we de afgelopen maanden zoveel in beweging hebben gezet, en we niet kunnen wachten tot we jou weer eens in levende lijve zien, organiseren we nu een videomeeting. Daarin geven Conner Rousseau en ondervoorzitter Funda Oru toelichting bij de politieke actualiteit en de veranderingen die we als partij in gang trapten. Omdat we een moderne beweging zijn, kunnen ook niet-leden de videomeeting op de voet volgen. 


Doe je mee? Tot dan! 


Praktisch:


  • Inschrijven voor de videomeeting is verplicht en kan tot maandag 15 juni 12.00u.

  • Na inschrijving krijg je direct een bevestigingsmail, de mail met de link naar de videomeeting krijg je op 15 juni.

  • Exclusief voor àlle leden: enkele uren voor de start van de raad ontvang je nog een tweede mail met daarin de link naar de stemmodule en jouw unieke stemsleutel, deze krijg je alleen wanneer je bent ingeschreven met je lidnummer. Ben je niet stemgerechtigd, dan kan je de videomeeting wel volgen, maar kan je dus niet stemmen.

  • We raden iedereen aan om de videomeeting te volgen via een pc of laptop met stabiele internetverbinding. Het stemmen kan je dan weer eenvoudig via smartphone of tablet.Meer info?

Iets onduidelijk?

Neem contact op met onze helpdesk: leden@s-p-a.be