Zondag 19 november gaan we bomen planten! 

Tijdens het lente-shoppingweekend in maart zamelden we met de Empty Shop Mechelen 8.000 euro in. Goed voor 2.667 nieuwe bomen voor Mechelen. Een heel nieuw bos! 

Wekenlang zamelden we kleding en accessoires in. Het resultaat was gigantisch. Jong en oud, mannen en vrouwen, alle nationaliteiten, winkels uit de buurt, bekende Mechelaars kwamen doneren voor het goede doel. Van een trouwjurk, tot mooie schoenen, nieuwe handtassen en bikini’s, tot kostuums van den bompa die bleven liggen.

Die kleding werd drie dagen lang verkocht in een pop-up winkel De Groene Hond op de Korenmarkt. En gelukkig vond de Mechelaar ook de weg naar de Empty Shop. Drie dagen lang was het heel druk. De kleding die niet werd verkocht, en dat is nog heel wat, wordt gedoneerd aan Oxfam Mechelen, armoedeorganisatie De Keeting en de Kringwinkel. Zo komt ook die kleding goed terecht. Het resultaat was het mooie bedrag van 8.000 euro.

Met die opbrengst gaan we samen met Natuurpunt bomen planten. Op zondag 19 november planten we massaal bomen. Kom langs, breng iedereen van het gezin mee. Wij trakteren op een chocomelk en pannenkoek.