About Karin Temmerman

Socialisten moeten en kùnnen het verschil maken. Het is onze taak te zorgen voor een solidaire samenleving, voor een Vlaanderen, België waar het goed leven is. Beslissingen nemen die onze wereld en die van onze kinderen veilig stellen, dat is waar wij voor gaan.

Tot september 2010 was ik schepen van Stadsontwikkeling, Mobiliteit en Wonen in Gent. In die hoedanigheid startte ik enkele stadsontwikkelingsprojecten op (De Oude Dokken, Ledeberg Leeft, Zuurstof voor de Brugse Poort, Bruggen naar Rabot). Ik nam ontslag als schepen om mij volledig toe te leggen op mijn werk als federaal volksvertegenwoordiger. Ik ben wel blijven zetelen als gemeenteraadslid in Gent. In september 2011 werd ik door mijn sp.a-collega's gekozen tot fractieleider in de Kamer.

Tussen mijn drukke parlementaire activiteiten door ga ik graag fietsen en pik ik al eens een film of concert mee. Welkom dus op mijn site, de plek waar ik vooral wil informeren over het beleid, over Gent, over België, over hoe de socialisten het verschil maken.