Naar de lijst

Hilde Sabbe

Brussels Parlement

one.
brussels.
Een stad voor iedereen

Hilde Sabbe is journaliste, columniste, maar vooral Brusselaar. Zij is de tweede onafhankelijke kandidaat op de lijst van one.brussels. Ze is een geëngageerde Brusselaar die een positief verhaal wil brengen dat inzet op gelijkheid. Ze is activiste voor onderwijs, cultuur en jongeren. Logisch dus dat ze meer ruimte wil voor naschoolse opvang. Het project van one.brussels is zo innovatief en gedurfd dat het niet anders kon dan haar aanpreken. Ze verdedigt de belangen van de Brusselaars “Alsof je zelf in het Brussels Parlement zit”. In haar vrije tijd is Hilde een fervent bokser. Ze houdt van Portugal en cultuur. 

Standpunten van
Hilde

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten