Naar de lijst

Kris Verduyckt

Kamer - Limburg

#Verkiesbaar #Strijdbaar #Nieuwestrijd

Jong maar ervaren, bezige bij maar altijd paraat, gedreven socialist en steeds klaar voor een kwinkslag. Het valt dus niet mee om Kris Verduyckt onder één hoedje te vangen. Of maakt dat van deze arbeiderszoon nu net de juiste man voor een Brusselse missie? 

41 Lommelse zomers jong, 12 jaren als schepen op de teller maar ook zijn vele contacten als creatieve organisator van tal van evenementen maken Kris tot de veelzijdige man voor alle weer. Wat al die jaren in het hoge noorden op veel bijval kon rekenen is nu toe aan een volgend niveau: het Limburgse groen als motor voor de toekomst, groene verwarming voor bedrijven en gezinnen, energiefacturen die rekening houden met iedere familiale toestand. De overdreven consumptiegekte leidt alleen maar tot een afvalberg. Het is dan ook ‘menens’, de tijd van nep-oplossingen en politiek geïnspireerde stunts is voorbij. 

Gezond verstand vraagt oplossingen voor en door de mensen en is dus welkom in het parlement. Steun hem om daar te geraken.

Standpunten van
Kris

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten