Naar de lijst

Stefan T' Jolyn

Kamer - Limburg

Zekerheid.
Voor iedereen.

Noem Stefan T’ Jolyn geen politicus, de Hasselaar  moet het vooral hebben van een fikse dosis sociale gedrevenheid. Dat leidde hem naar de spoorwegvakbond ACOD waar hij vooral oplossingen zoekt voor werkende mensen, bij uitbreiding voor het Limburgse vervoersprobleem. Blij dat iemand dat doet want het rechtse beleid van de voorbije jaren betekende een aanslag op de publieke dienstverlening. Een verdere privatisering is de verzekerde aanloop naar dure, voor velen onbetaalbare dienstverlening in zorg, onderwijs en het hem dierbare openbare vervoer. Gewone, werkende mensen tussen Lommel en Tongeren hebben recht op meer en beter openbaar vervoer en alleen een forse, socialistische stem uit Limburg kan vermijden dat onze provincie achteraan komt als er geïnvesteerd mag worden. Stefan noemt zich zelf een slecht verliezer, iemand die strijdt tot de meet. Laat dat nu juist het soort mensen zijn die we nodig hebben.

Standpunten van
Stefan

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten