Naar de lijst

Patrick Lansens

Kamer - West-Vlaanderen

Zekerheid.
Voor iedereen.

Patrick Lansens (54), van opleiding doctor in de chemie, is al 24 jaar burgemeester van Koekelare. Hij en zijn team behaalden bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen zelfs de absolute meerderheid. Hij koppelt goed beleid aan een doordachte financiële planning. In zijn vrije tijd mist hij nauwelijks een thuismatch van Club Brugge of woont hij al eens een andere sportwedstrijd, vooral basketbal, bij. Hij leest graag een goede thriller, zijn boekenkast staat er vol van.


Waarom sp.a?

sp.a is voor mij een evidentie. Het werd me met de paplepel ingegoten. Ik kan niet tegen onrecht. Het is de plicht van de maatschappij om de zwakkeren in onze samenleving te helpen. En iedereen moet billijk bijdragen, wat in ons land jammer genoeg niet het geval is.

Politieke dada?

Een breed beleid waarbij iedereen zoveel mogelijk aan bod komt. De taart zo eerlijk mogelijk verdelen, maar iedere taart kan wel maar één keer verdeeld worden, dus keuzes maken. Geen diepe putten graven voor wie later komt.

Waarom Patrick?

Wie kiest voor mij kiest voor ervaring, voor degelijkheid en betrouwbaarheid, voor een oerdegelijk beleid. De mensen in mijn gemeente weten dat al langer en dat blijkt ook uit de resultaten.

Standpunten van
Patrick

Pensioenen

Zekerheid op een minimumpensioen van 1.500 euro na een loopbaan van 42 jaar.
Voor iedereen.

Zorg

Zekerheid op de beste zorg wanneer die nodig is. Voor iedereen.

Klimaat

Zekerheid op concreet klimaatbeleid, zonder in uw portefeuille te zitten. Voor iedereen.

Koopkracht

Zekerheid op een goed inkomen en lagere facturen. Voor iedereen.

Ontdek alle standpunten