Naar de lijst

Kasper Vandecasteele

Kamer - West-Vlaanderen

Zekerheid.
Voor iedereen.

Kasper is 28 jaar jong en actief als dakwerker. Hij is gemeenteraadslid in Menen sinds 2014 en sinds dit jaar ook als fractieleider. In 2022 wordt hij Schepen van Participatie. Daarnaast probeert Kasper wekelijks een ‘matchke’ minivoetbal te spelen met vrienden, in het weekend geniet hij met z’n maten vanuit de Chirotijd!


Waarom sp.a?

Ik ben altijd begaan geweest met onrechtvaardigheid. Sp.a is de enige partij met een duidelijk pensioenplan voor alle inwoners, daar moeten we voor gaan!

Politieke dada?

Bescherming op het werk en jeugdwerking.

Waarom Melissa?

Als dakwerker blijf ik met de voetjes op de grond en ben ik de voeling met de werkvloer niet verloren. Ik wil een stem geven aan diegenen die zich zorgen maken over het einde van de maand, hun pensioen, hun gezondheid,…

Standpunten van
Kasper

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten