Naar de lijst

Hannes Anaf

Vlaams Parlement - Antwerpen

Zekerheid.
Voor Iedereen.

Als jonge papa van twee ervaar ik dat de behoefte aan zekerheid groot is. Aan meer goede en betaalbare kinderopvang. Aan een doorgedreven aanpak van de kinderarmoede. Aan veilige fietsroutes naar school en autoluwe woonwijken. Aan maatregelen die de work-life balance voor ouders haalbaar houden ook. Ik wil de sociale stem van de Kempen zijn in het Vlaams Parlement.

Standpunten van
Hannes

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten